Selecteer een pagina

Siendo stopt met Facebook en Twitter.
Waarom?
Gewoon omdat ik merk dat ik er geen energie van krijg, dat het mij geen inspiratie geeft. Ik vind de inspiratie in de mensen om me heen, de dingen die ik hoor, lees of zie. Daarbij denk ik dat we al genoeg overload aan informatie krijgen, onder andere via de social media. Begrijp me niet verkeerd, ik denk dat de social media ook echt “sociaal” kunnen zijn, dat ze verbinding kunnen scheppen, iets moois kunnen creëren. Mits je daar energie van krijgt en het je inspireert, gebruik het vooral. Merk je echter dat je alles maar ‘moet’ volgen, dat je overladen wordt met informatie en dat het je energie kost? Misschien wil je dan eens proberen hoe het is om dit minder te doen of er mee te stoppen. Je kunt bijvoorbeeld alleen al facebook van je telefoon halen, zodat je er niet elk moment op kunt kijken. Maar doe vooral wat voor jou goed voelt en je energie geeft!