Over Siendo

Siendo is Spaans en betekent letterlijk vertaald ‘zijnde’, oftewel ‘aan het zijn’. Het idee voor deze naam is ontstaan tijdens het lopen van de pelgrimstocht naar Santiago. Het geeft aan dat er eigenlijk niets anders is dan dít moment. Er is geen verleden en er is geen toekomst, behalve welke wij in ons hoofd creëren. Er is dus ook niets wat je hoeft te doen, hoeft te hebben of hoeft te bereiken, behalve bewust te zijn, in dit moment.

Het gaat er niet om wat je gelooft, maar om hoe aanwezig je bent.

Eckhart Tolle

Het doel van Siendo is om je te inspireren en begeleiden om:

…..het leven bewuster en daarmee vaak gezonder, liefdevoller en gelukkiger te beleven.

…..vriendelijk en compassievol te zijn voor jezelf en anderen.

…..het leven ten volle te beleven vanuit acceptatie, vreugde en enthousiasme.

Indirect hoop ik dat Siendo op deze manier bijdraagt aan een betere wereld. Want uiteindelijk willen we voor mijn gevoel allemaal hetzelfde: gelukkig zijn. De enige persoon waar je echter écht invloed op hebt, dat ben je zelf. Je kunt een ander niet veranderen; vaak werkt dat alleen maar averechts. Je kunt wel zelf bewuster worden en op die manier je steentje bijdragen. En natuurlijk kun je anderen helpen die zich op deze weg begeven. Maar een betere wereld, begint toch echt bij jezelf!

Wil je op de hoogte zijn?

Inspiratie, ervaringen, praktische tips, trainingen, workshops...
* is noodzakelijk

Siendo

Tieratesstraat 2
2291 ZJ Wateringen
KvK: 64003515

Kan ik iets voor je betekenen?

life@siendo.info
+31 (0) 6 13 30 02 68

Op afspraak zijn gesprekken via Skype mogelijk via onderstaande knop:

Wil je iets voor mij betekenen?

Dat je er gewoon bent en bewust wilt zijn is al genoeg! Heb je veel aan deze website, aan wat ik schrijf of aan mij gehad en wil je me graag steunen, dan kun je via onderstaande knop een donatie doen: