Praktische informatie

Voor coaching zijn er verschillende mogelijkheden. We kunnen afspreken op een fysieke lokatie, maar ook via de telefoon, Skype of mail is heel goed mogelijk. Hieronder vind je een overzicht van mogelijkheden en tarieven. Je kunt me bereiken door me een mail te sturen waarin je eventueel uitlegt waar je graag hulp of ondersteuning bij wilt. Ik hoop van harte dat ik iets voor je kan betekenen!


Mogelijkheden

  • Coaching bij mij aan huis: Thuis heb ik een rustige ruimte ingericht om coachingsgesprekken te voeren. Je bent van harte welkom!
  • Coaching op een van de locaties waar ik ook trainingen geef: In overleg kan er gekeken worden of er op de locaties waar ik training geef een afspraak gemaakt kan worden om ook individueel gecoacht te worden. Dit is momenteel mogelijk in Wateringen, Rijswijk/Delft of Maassluis.
  • Coaching via Skype of telefoon: Blijf je liever thuis? Woon je ver weg, maar wil je graag gecoacht worden door mij? Dan sluit via Skype of telefoon misschien goed bij jou aan.
  • Coaching op eigen locatie: Blijf je liever in je eigen vertrouwde omgeving? Wil je gecoacht worden tijdens een wandeling buiten? Of spreek je liever af in een lunchroom of café? Dan kan ik ook naar jou toe komen. Het tarief wordt dan wel iets hoger vanwege reistijd en reiskosten, zie hieronder.
  • Coaching via de mail: Wil je alleen maar wat tips en houvast voor specifieke situaties? Wens je liever geen face-to-face contact of blijf je graag anoniem? Coaching via de mail is dan een mogelijkheid.
  • Individuele Mindfulness of Heartfulness: Is een groep even te veel voor je, maar wil je wel graag met Mindfulness of Heartfulness aan de slag? Dan is een individuele training Mindfulness of Heartfulness misschien iets voor jou!
  • Persoonlijke meditaties: Zit je met een specifiek probleem? Sluiten de begeleide meditaties die je online kunt vinden, of die je al kent niet aan bij jou wensen? Dan is er de mogelijkheid dat ik voor jouw specifieke situatie een persoonlijke meditatie inspreek.

Tarieven

CoachingswijzeBijdrage
Coaching
(face-to-face, telefoon of skype)
€ 45,-/45 min.
Coaching waar jij wilt€ 45,-/45 min. + € 1,-/km
Coaching via de mail€ 45,-/3 mails
In overleg, mede afhankelijk van intensiteit.
Individuele training Mindfulness of Heartfulness€ 750,-
Intake, 8 sessies van 1,5 uur + meditatiedag incl. lunch
Persoonlijke meditatiesIn overleg, mede afhankelijk van de duur.

De bedoeling van Siendo is om anderen te inspireren en te ondersteunen. Heb je beperkte financiële mogelijkheden, maar wil je wel graag coaching? Neem dan even contact op. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.